Deze foto's zijn  gemaakt door Mirjam Photography

Ik ben Danique. Ik ben moeder van 3 kindjes. Floris (2011) Hugo (2013) & Charlotte (2016). Getrouwd met de liefde van mijn leven Ardjan (zoetsappig hé, maar echt waar!!) Ik ben mede doordat ik moeder ben geworden meer geïnteresseerd geraakt in fotografie. Wat is nu leuker om je opgroeiende kinderen vast te leggen? Foto's hebben ook iets magisch, door ze te bekijken nemen ze je mee naar dat moment. Of het nu een moment van gisteren is of van een paar jaar geleden, je weet het nog precies. Dat vind ik mooi en bijzonder, en dat gevoel wil ik graag overbrengen naar de opdrachtgever.

 

Ik ben afgestudeerd bloemist. Ik kan mezelf dus creatief noemen, ik probeer van elk moment iets bijzonders te maken. Denk hierbij aan een bruiloft, of een geboorte, of  verjaardagen en nog zoveel andere mooie, bijzondere momenten in het leven. En dat probeer ik dus ook met fotografie. Ik wil mezelf graag onderscheiden met anderen, door geen studiofotografie te doen, maar juist door spontane, alledaagse, op locatie, fotografie. Denk hierbij aan spelende kinderen. Geen fotografie met een witte achtergrond en een stoeltje, krukje, autootje etc. Maar juist kinderen die op hun gemak zijn in hun eigen omgeving. Echte lifestyle foto's. Spelen met hun eigen speelgoed. Groeps- en familiefotografie waarbij spontaniteit het belangrijke woord is! 

 

Zelf ben ik dol op de natuur. Ik woon vlakbij een prachtig natuurgebied en trek er vaak op uit met mijn gezin. Uiteraard gaat mijn camera dan altijd mee. Mijn kinderen die dan in een boom klimmen, of insecten gaan zoeken, of gaan spelen vind ik geweldig. Zo is mijn liefde voor spontane, geen geforceerde foto's ontstaan. Puur, dat is het goede woord dat ik graag wil overbrengen met mijn foto's.

 

 

 

 

Liefs Danique